Despre E-moove

E-moove.ro este o platformă de închirieri autovehicule electrice în București. Pentru anul 2023 ne dorim să extindem serviciile de închiriere auto și în Cluj Napoca, Constanța și Brașov.

Serviciile noastre de închirieri sunt rapide și fără costuri ascunse, căutând să oferim clienților noștri cel mai simplu și eficient sistem de a închiria o mașină electrică.

Hai în echipă

Ca să ajungem aici, noi am învățat foarte multe despre riscurile acestei afaceri de închirieri auto, despre care nu știam nimic în 2017. Continuăm să învățăm, de cele mai multe ori chiar din propriile greșeli. Serviciile noastre cu autovehicule electrice au inclus atât închirieri autovehicule electrice cât și închierieri autovehicule cu șoferi. Continuăm să facem asta, cu aceeași pasiune și credem că doar trecând prin toate nivelurile acestei afaceri, poți înțelege pe deplin rolul tău în organizație și cum poți aduce valoare adăugată.

Formarea anterioară, experiența, sau vârsta chiar nu contează. La E-moove ne dăm repede seama dacă îți place ceea ce faci, dar mai ales dacă îți place să lucrezi în echipa noastră.

Cine suntem?

Am început în 2017 cu prima mașină electrică, pe care am achiziționat-o din dorința reală de a proteja mediul înconjurător. Și am optat atunci pentru asta, conștienți de minusurile tehnologice. Între timp, plăcerea de conducere a compensat cu toate neajunsurile, iar în prezent, tehnologia avansează și noi împreună cu ea, cautând continuu modele de autovehicule cu autonomii cât mai generoase.

Politica ECO

Între timp am mai găsit și alți oameni care gândesc ca noi, care simt că protejarea planetei, reducerea amprentei de CO2 se poate face de către fiecare individ în parte.

Așa am dezvoltat platforma E-moove, prin care oricine își poate lista mașina electrică spre închiriere, pentru că o mașină care nu este rulată, nu se susține nici economic, nici ecologic. În general, mașinile sunt utilizate doar în proporție de sub 10%.
Autovehiculele electrice sunt eficiente în consumul de energie, consumul recomandat fiind între 10-15 kWh, în funcție de model și de condițiile meteo. Prin comparație, 1L motorină, poate genera 10kWh*, rezultând economii uriașe de energie, și emisii.

Uneori nici nouă nu ne vine să credem, dar până la finalul anului 2022, întreaga flotă va fi făcut deja 5.000.000 km complet electrici. Sunt foarte multe tone de CO2 salvate, și la final, cam asta e cartea noastră de vizită.

*conform wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Gasolinegallonequivalent